Преслава: С Павел сме заедно от ден първи, но сватба няма да има

Преди две години певицата сменила името си по лична карта с артистичния си псевдоним

09 юли 2020 г.

Снимка: Instagram Preslava

Една от най-успешните родни певици – Преслава, се радва на хармонична връзка и прекрасна 2-годишна дъщеричка.

Тя обаче не е готова да скрепи връзката си с подпис

„С Павел сме сродни души, живеем заедно от ден първи. Навсякъде сме заедно – той е на моите участия, а през деня аз го придружавам, докато си върши работата. Той се занимава със земеделие, има градина с череши и затова наскоро пуснах снимки от там. Засега обаче няма да има сватба.“, сподели за bTV звездата.

Тя призна, че не обича да снима клипове, да пие алкохол и да дава интервюта. „Станах на 36 наскоро. Дори на рожденния си ден едно наздраве не казах.“, откровена бе изпълнителката на „Лъжа е“.

Връщайки се към началото на кариерата си, тя разказа, че от продуцентската ѝ фирма ѝ предложили псевдонима Преслава, без други алтернативи, и тя моментално го харесала. До толкова свикнала всички да се обръщат така към нея, че преди две години сменила и името си по лична карта – от Петя Колева на Преслава.

Най-куриозният ѝ случай на сцена бил на участие в Белгия

Когато една жена се провикнала сред публиката: „Съжалявам,че не съм довела детето си да му плюете в устата!“. Дадох на късо, мислех, че не съм чула правилно и не знаех дали въобще да реагирам на това. Помолих озвучителя ми да види какво иска да каже жената, тя му прошепна нещо и очите му изхръкнаха. След участието я попитах каква е целта на този „ритуал“.  Тя рече „Ами може да пропее!“., обясни с усмивка Преслава.

Коментари
Последни видеа

Оставете следа

28 февруари 2021 г.