Приянка Чопра за критиките и наднорменото тегло

От сцената на South by Southwest актрисата говори за бодишейминга

15 март 2023 г.

Снимка: Getty

Приянка Чопра напоследък все по-често посещава различни светски събития. Като всички звезди, тя трябва да се справя не само с комплименти, но и с негативизъм. 

Някои открито критикуват  фигурата ѝ

На филмовия фестивал South by Southwest звездата излезе на сцената и говори по темата за бодиtейминга
Чопра сподели, че докато пробва рокли  ѝ казвали, че вече не се побира в "стандартния размер". Това означава размер 2, който е предназначен за доста слаби момичета. И призна, че ѝ е било „силно неприятно“ да слуша тези думи по свой адрес.
Актрисата уточни, че стандартите за красота са ужасно завишени, нереални и за много жени е невъзможно да се съобразят с тях.

„Вчера някой ми каза, че не отговарям на холивудската таблица с размери. Заболя ме.

Избухнах в сълзи

и споделих преживяванията си със съпруга ми и екипа ми. Много съм тъжна, че не се вписвам и че това е проблем“, каза Чопра.

Тя сподели, че хейтърите критикуват включително нейното семейство.
Според звездата някои хора забравят, че артистите са същите хора като другите.

Снимка: Getty

В началото на миналата година Приянка и съпругът ѝ Ник Джонас станаха родители благодарение на сурогатна майка, поради което отново се сблъскаха с негативи оценки и коментари.

Снимка: Getty

Двамата запознаха през 2018 г. и след два месеца връзка решиха да се оженят.
Приянка и Ник се ожениха през първия уикенд на декември същата година. Празникът продължи две седмици: първо в Джодпур, а след това в Делхи и Мумбай.

През април миналата година звездите разкриха пола и името на дъщеря си, а в началото на май новоизпечените родители споделиха дългоочакваната първа официална снимка на Малти Мари. близки до тях хора, твърдят, че двойката няма да се ограничи с  едно дете и планира да разшири семейството..

Коментари
Последни видеа