Публична целувка потвърди слуховете, че Джей Ло и Бен Афлек са двойка

Папараците ги снимаха впили устни по време на семейна вечеря (видео)

16 юни 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Определено вече няма съмнение, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са отново заедно – папараците ги изловиха в страстна целувка.
Двамата дадоха воля на чувствата си по време на семейна вечеря по случай рождения ден на сестрата на Джей Ло Линда, която наскоро навърши 50 години.
Тържеството в ресторант Nobu в Малибу събра най-близките хора от обкръжението на Дженифър Лопес: майка ѝ Гваделупe и деца ѝ от музиканта Марк Антъни - 13-годишните Ема и Макс.

Както можете да видите от видеото, публикувано от изданието Page Six, децата охотно и весело общуват със стария нов приятел на майка си.
Изглежда, че семейството е одобрило връзката на Дженифър и, според анонимни източници близки до двойката, особено щастливи от подновяването ѝ, са майка ѝ и близнаците.

„Майката на Дженифър и Бен бяха много близки. И двамата обичат хазарта и често се забавляваха заедно в Лас Вегас. Гуадалупе обичаше Бен. Когато преди години двамата с Джей Ло се разделиха, майка ѝ беше особено тъжна. А Дженифър е много близка с майка си. За нея е много важно човекът, с когото е, да се разбира с майка ѝ“, каза  източник на People.
Вижте видеото, публикувано от  Page Six в Youtube.

Коментари
Последни видеа