Расова толерантност в игра: баща оцени ресторанта на 18-месечната си дъщеря

„Чаках 45 минути за поръчката си, когато тя си взе почивка, за да гледа „Пес патрул“, каза Крис Кайл

04 юни 2020 г.

Снимка: Chris Kyle

Instagram ревю на баща за „ресторанта“ на 18-месечната му дъщеря стана вайръл в социалните мрежи и отправи важно послание в светлината на националните протести за смъртта на чернокожия Джордж Флойд в САЩ.

Кристоф Кайл пусна своя снимка от детския кът в дома си

Наречен „Кухната на Ава“, пише People. Докато чака „обяда“ си, той е настанен на столче с купища балони. „Опитах се да подкрепя още един бизнес на чернокож собственик днес. Казва се „Кухнята на Ава“ и отвори в края на април. Много е чисто, но нека ви разкажа за собственика му.“, пише Кайл.

В изпълнения си с любов и чувство за хумор текст той закачливо критикува „ресторанта“. „Попитах защо имам закачени балони на стола, а тя ми рече „Гледай си работата! Те са за мама, не пипай!“, описва преживяването си таткото, и преминава към качеството на обслужването. „Чаках 45 минути за поръчката си, а съм единствения клиент тук. Първоначално тя се справяше доста добре, после си взе 20 минути почивка, за да гледа „Пес патрул“. Като цяло има какво да се желае в сервиза, но готвачката е сладурана и ще им дам още един шанс.

Нека не се отказваме от бизнеса на чернокожите заради една грешка.

Призова Кайл.

След като няколко водещи медии в САЩ пубикуваха поста му, той отговори с още по-умилителна снимка. „Кухнята на Ава“ стана хит и сега опашката стига чак до края на улицата.“, пише духовитият татко под кадър, в който клиентите на дъщеричката му са куп плюшени животни.

 

Коментари
Последни видеа

Любовта

23 септември 2021 г.