Рики Мартин стана татко за трети път

47-годишният годишният певец има момиченце

02 януари 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Пуерториканска попзвезда, актьор и писател Рики Мартин сподели с почитателите си голяма радост. За трети път той е станал баща. На бял свят се е появило момиченце, което певецът признава, че е най-хубавият му новогодишен подарък. Бебето е родено от сурогатна майка.
С личния си профил в Instagram той пусна снимка на ръчичката но новороденото.

Снимка: Instagram

И написа: „Радостни сме да съобщим, че станахме родители на момиченце – Люси Мартин-Йозеф. Това е особено време за нас и с нетърпение чакаме да видим как идването на новото попълнение в семейството ще промени нашия живот. Прекрасните ѝ братя, и аз,  и Йован вече сме влюбени в Люси. И сме благодарни за възможността да започнем 2019 година с най-хубавия подарък, който сме получавали“

Припомняме, че през 2008 Рики Мартин стана татко на близнаци - Валентино и Матео. Момчетата се явиха на бял свят с помощта на сурогатна майка.
През 2010 г. певецът публично обяви своята хомосексуалност, а през 2016 г. представи партньора си, шведско-сирийския художник Йован Йозеф.

Снимка: Instagram

Преди време пък Рики Мартин заяви, че иска още 8 пъти да стане баща. 

„Да, искам още 4 двойки близнаци. Винаги съм искал да имам голямо семейство“, каза той много преди дъщеря му да се роди.

Коментари
Последни видеа

Красива есен

31 октомври 2020 г.