Родители заснеха пародия на „Семейство Симпсън“

Клипът им стана хит в социалните врежи (видео)

15 април 2020 г.

Стоп кадър от видеото

Наложената карантина и изолация тласна хората към творчество. Е, не всичко е с висока художествена стойност, но поне гарантира забава.

Семейство Сазерленд от Канада избра странно развлечение. Реши да пресъздаде и заснеме видео, вдъхновено от анимационния сериал „Семейство Симпсън“ - естествено съобразено с новите условия на карантина.

Бащата – Джоел Сазерленд публикува видеото на своята страница в YouTube и разказа кратката му предистория. На четвъртата седмица от карантината той решава да пререди дома им и открива стари костюми от Хелоуин. А след това идеята идва от само себе си. Семейството разполага и с достатъчно „актьори“ - три на брой. Голямо момченце и 2 момичета – точно както и семейство Симпсън.
Така клипът се получава много забавен. Сами ще се уверите.

Той започва със сцена, в която синът на Джоел в ролята на Барт пише на дъската: „Аз ще спазвам дистанция!“ .
Радиоактивният елемент, който Гомер случайно взема от работата си, е заменен с наденица, а автомобилът на Мардж – с детско автомобилче.

След това Джоел качва видеото и в Twitter, където то събира над половин милион гледания, 26 000 лайка и много коментари.
Оригиналната идея на семейството от Онтарио попада в сайтовете на много местни медии и естествено носи популярност на цялото семейство. 
Мона Василева

Коментари
Последни видеа