Роналдо особено щастлив в ролята на многодетен татко

Най-добре си почива с трите деца и любимата

18 юли 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Португалската звезда на футбола Кристиано Роналдо, който сега рита за Ювентус, е грижлив баща и явно много се гордее с многолюдното си семейство.
Големият футболист много обича своите синове и дъщери. Той се наслаждава на всяка свободна минута, която прекарва с децата си, които отглежда заедно с приятелката си Джорджина Родригес. Тя е майка само на най-малкото момиченце – Алана Мартина.

Снимка: Instagram

„Колко е хубаво да се прибереш след тежък ден удома и да си с прекрасното си семейство“ , написа той под снимка, която публикува в Instagram. 

Припомняме, че през 2017 г. Роналдо стана многодетен татко. 
Сурогатна майка му роди близнаци момче и момиче – Ева и Матео.
На 12 ноември приятелката на футболиста – моделът Джорджина Родригес, роди момиченце. Алана Мартина стана четвъртото дете на Кристиано Роналдо, а най-големият му син е вече на 9 години.
За майката на първородния нищо не се знае и досега. Самият футболист твърди, че синът му е плод на 2 сурогатни майки – мексиканки ( една, която е дала яйцеклетката) и втора, която е износила детето. То се ражда в частна клиника във Флорида.
Някои таблоиди пък разпространиха версията, че Кристиано-младши се е появил на бял свят в резултат на мимолетна връзка на футболиста със сервитьорка. Знаменитият татко отрича подобни слухове.
Момчето уверено върви по стъпките на татко си и често присъства на мачовете му.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа