Салма Хайек се гордее с белите си коси

Актрисата започнала да се гримира от 14-годишна, но най-хубавите ѝ дни са тези „без маска“

14 май 2020 г.

Снимка: Instagram Salma Hayek

Горда с белите си коси на 53, Салма Хайек сподели с феновете си в Instagram кадри без грим и натуралната си прическа под карантина. „Най-хубавите дни са тези, в които не мисля въобще за грим, не ми се налага да се поглеждам в огледалото, или да впетачтлявам някого.“, споделя за People звездата от „Десперадо“.

Тя позира в абсолютно натурален вид

В специална фотосесия за списанието заедно с актрисите Гуинет Полтроу и Сара Полсън.

„Започнах да се разкрасявам на 14, но се стараех да е незаблежимо – малко спирала, леко докосване с червилото по скулите и устните… Внимавах да няма блестящи частици, които да ме издадат. Започнах да гримирам други хора от 13 годишна, и истината е, че бях доста добра.“, споделя Хайек.

В момента тя е под карантина в дома си в Лондон

Обгрижва дъщеря си, пее на цветята в градината и помага на своя домашен любимец – алпака, да проходи отново след счупен крак. „В началото на извънредното положение си казах, че трябва да се възползвам от това време – да съм супер продуктивна в къщата, да тренирам, или да медитирам повече. После осъзнах, че вече съм си създала доста очаквания и напрежение да постигна много неща за този период.”, казва чаровната мексиканка. Вместо това тя се отдала на елементарни удоволствия като да чуе птиците или да гледа как семейството ѝ спи.

Коментари
Последни видеа