Шанина Шейк стана майка за първи път

Ангелът на Victoria's Secret гушна син

21 септември 2022 г.

Снимка: Instagram

 

Австралийският топ модел и ангел на Victoria's Secret Шашина Шейк стана майка. Тази щастлива новина сподели майка ѝ Ким Шейк в социалните мрежи, която лично присъства на раждането. Вероятно затова за нея бе по-трудно да сдържа емоциите си, отколкото за новите родители, които пазят щастливото събитие в тайна.

Нито Шанина, нито нейният приятел Матю Адесуян все още не са обявили официално раждането на първото си дете. Освен това те криеха пола на бебето през цялата бременност.
Майката на Шанина го издаде, заедно с точната дата на раждане на бебето, съобщава Hello.
„Моят прекрасен внук се роди в 12:50 часа на 16 септември 2022 г. Никога не съм мислила, че ще изпитам толкова много любов отново, но сърцето ми е препълнено. Името на моя внук предстои да бъде обявено от щастливите и невероятно горди родители“, написа Ким.

31-годишният модел на Victoria's Secret, която е родена в Австралия, проговори за бременността на 8 май, когато в родината ѝ се празнуваше Денят на майката.
Шейк публикува трогателно писмо до нероденото си бебе заедно със снимки, показващи заобления ѝ корем.

Снимка: Instagram

Шанина Шейк и Матю Адесуян, собственик на звукозаписната компания Made By US, са заедно от една година.
Двойката официално обяви романтичната си връзка на Свети Валентин миналата година. Преди това Шейк беше омъжена за  DJ Ruckus (истинско име Грегъри Андрюс). Бракът им продължи от 2018 до 2019 г. Въпреки тежкия развод, през декември Шанина призна, че е напълно готова да се омъжи отново.

 

 

Коментари
Последни видеа