Ще има и сезон 10 на „Откраднат живот“

Финалът на сериала е довечера със специален гост Димитър Рачков

22 май 2020 г.

Снимка: Нова тв

Феновете на „Откраднат живот“ имат повод за усмивка  - медицинската поредица с най-голямо екранно дълголетие ще се завърне през септември с десети сезон.

Това обявиха главният сценарист на сериала

Христина Апостолова и продуцентът Евтим Милошев пред Нова тв. Финалът на „Откраднат живот: Системата“ е довечера от 20 ч, като освен Васил Бинев в ролята на злодея Иво Фотев зрителите ще видят и Димитър Рачков като специален гост.
Комедийният актьор се завръща като бащата на Коко, екранния син на сестра Жекова. Любопитен факт е, че ролята на момченцето се изпълня-ва от сина на Рачков – Димитър-младши, от връзката му с Христина Апостолова.

Последният снимачен ден на сериала съвпаднал с

Рожденния ден на Христина, който Рачков забравил

Улисан в дублите. „Снимахме в извънредно положение, но никой – актьори, режисьори, сценаристи, никой не се отказа заради паниката. Роди се бебенце в екипа в разгара на пандемията. На пракитка работихме на първа линия, но обичта към това, което правим, се оказа по-силна от страха.“, сподели Евтим Милошев.
Темата за коронавируса разбъркала тотално сценария на „Откраднат живот“, пренаредила правилата за работа на терен, свила екипа и сро-ковете за снимки на сериала. „Докато коронавируса беше още в Китай, Христина отказваше да пишем за него, защото болницата няма инфек-циозно отделение. После Европа пламна, сценаристите пак отбиха с твърдението, че „Света Анастасия“ е частна болница и няма отношение към вируса. На следващата седмица здравния министър разпореди всички болници да се адаптират към ситуацията, и тогава екипа капитулира, пренаписахме половината девети сезон.“, обясни Милошев.

Коментари
Последни видеа