Шон Пен потвърди, че е бил COVID-младоженец

Актьорът и 32 години по-младата му приятелка са провели церемонията онлайн

07 август 2020 г.

Скриншот: Late Night With Seth Myers/YouTube

Актьорът Шон Пен и приятелката му Лейла Джордж са си подарили малко вълнение по време на карантината, ставайки съпруг и съпруга.

Слуховете за брака им циркулират в медийното пространство от няколко дни

След като съпругата на продуцента Майк Медавой – Ирена, сподели халките им в Instagram стори. Холивудската звезда потвърди, че е минал под венчило за трети път в шоуто „Късно вечер със Сет Майерс“.

„Направихме си COVID-сватба миналия четвъртък. Под това имам предвид, че представител на градския съвет проведе церемонията в Zoom, а ние си бяхме у дома, с двете ми деца и нейния брат.“, разказа Пен, цитиран от People.

28-годишната Лейла Джордж се среща с Пен от 2016 г.

Тя е най-голямото дете на актьорите Винсент Донофрио и Грета Скачи. Лейла има едва година разлика с Дилан Франсис, дъщерята на избранника си от брака му с Робин Райт. Преди звездата от „Къща от карти“ Шон Пен за кратко бе женен за Мадона.  

В интервюто Сет Майерс подкачи събеседника си, че онлайн сватбата със сигурност му е спестила доста главоболия и средства. „Да кажем, че в период на пандемия има и някои добри социални облекчения.“, съгласи се с усмивка звездата от „Обратен завой“ и „Милк“.

Коментари
Последни видеа