Синът на Джоли пропусна абитуриентския си бал

Не се присъедини към съучениците си, заради делата между родителите си

11 юни 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

17-годишният син на Анджелина Джоли и Брад Пит Пакс пропусна бала за завършване на учебната година. Той не се присъедини към съучениците си от частна гимназия в Лос Анджелис, където учи през изминалата година. Причината – делата за попечителство и съдебния спор между родителите му, твърди Page Six. 

„Пакс не беше на церемонията, тъй като не искаше да превърне събитието в „цирк“. Той е скромен и срамежлив, но има много приятели, въпреки че заниманията до март в училището им бяха онлайн“ , пише The ​​Sun, позовавайки се на собствени източници.

Десет дни преди Пакс Джоли-Пит да завърши гимназия, стана известно, че приемният му баща Брад Пит е спечелил делото за попечителство и ще има равни права върху децата като Анджелина Джоли, припомня Hello.

Буквално два дни преди училищния празник, чуждестранните медии писаха, че съдебното решение по делото в полза на Брад Пит "горчиво разочарова" Анджелина. Актрисата е изключително недоволна от този изход и се подготвя за ново съдебно производство.
Тя е решена да използва нови доказателства и ще обжалва решението. „Това не е краят! Справедливостта ще надделее!, твърди тя, цитирана от медиите.

Съдия Джон Удъркърк се произнесе в полза на Пит, след като изслуша показанията на свидетели, включително и на детски специалисти и психолози. Съдебното решение обаче няма да важи за Мадокс, тъй като миналата година той навърши 18 години и се отказа от името на осиновителя си - Брад Пит.

Снимка: Guliver / Getty

Джоли многократно е подавала иск за отстраняване на съдията от това дело. Тя е убедена, че самите деца трябва да дадат показания пред съда, без да се търси помощта на посредници.
Децата на Джоли и Пит, според източници, също многократно са изразявали готовността си да подкрепят майка си в съда.  

Джоли поиска развод с Брад Пит през 2016 г. след двегодишен брак, дни след остър конфликт, възникнал помежду им по време на полет на семейството и децата им от Франция до САЩ. Тя го обвини, че е упражнил насилие спрямо 15-годишния им тогава син Мадокс, но разследване на ФБР и службата за закрила на детето приключи, без да бъде отправено обвинение към актьора. 

 

Коментари
Последни видеа