Стартира месец на магията

Вълшебства и смях в 5 града от днес - Новите родители препоръчват

11 март 2017 г.

Снимка: Guliver / iStock

София, Благоевград, Габрово, Варна и Пловдив са спирките на шоу с участието на 8 млади илюзионисти, което има амбиция да показва един вълшебен и забавен свят.

Националното турне на „Царете на магията“ започва днес, 11 март в Благоевград, от където ще стартира и „Месецът на Магията“. Следващи в списъка са габровци, където представлението ще бъде на 16 март, а на 17 ще се пренесе във Варна. Пловдивчани ще могат да го видят на 22, а на 23 „Царете на Магията“ се завръща в столичния клуб „Студио 5“ от 21:00 ч.

Спектакълът представя съвременен прочит на класически магии и иновации в жанра, като ги съчетава с много хумор и чарът на младите майстори на магията.

Ако някой изгледа шоуто и не се засмее от сърце нито веднъж – ще получи парите си обратно в троен размер, обещават създателите на магичната организация Дани Белев и Росен Димитров – Мр. Джим. 

Магическият месец ще завърши с шестото поредно издание на международния форум за магични изкуства „Магична среща Златна котка“ в Габрово. Там на 8 и 9 април ще се съберат фокусници от над 7 държави за да обменят опит и да премерят сили в ежегодното състезание, призът за което е самата статуетка „Златна котка“.

Специален гост и лектор на събитието ще бъде един от глобалните идоли в това изкуство, а именно световният шампион за магия отблизо - Дани Д'ортис. 

Подробности за Месеца на магията можете да намерите тук.

Коментари
Последни видеа