Сватбата на Марк Антъни и Надя Ферейра на корица на Vogue

Церемонията се състоя на 28 януари в Музея за модерно изкуство в Маями

08 февруари 2023 г.

Снимка: Instagram

Списание Vogue публикува снимки от сватбата на бившия съпруг Дженифър Лопес, певеца Марк Антъни и 23-годишната участничка в конкурса "Мис Вселена" от Парагвай Надя Ферейра.
Сватбената им церемония се състоя на 28 януари в Музея за модерно изкуство в Маями, припомня Hello

Снимка: Instagram

„Тази церемония беше всичко, за което можех да мечтая. Добротата и любовта се усещаха навсякъде“, – сподели впечатленията си Надя Ферейра.

Булката успя да смени две булчински рокли в празничната вечер. Те са проектирани от известната израелска марка Galia Lahav.
Марк Антъни се появи на тържеството в костюм на Dior.
Надя отиде до олтара с бащата на младоженеца Фелипе Мунис на песента „The Book of Love” на Питър Габриел.

Снимка: Instagram
След размяната на клетви се състоя празнична вечеря, на която всички звездни гости успяха да отпразнуват радостното събитие.

Много звездни приятели на двойката бяха поканени на тържеството, включително Салма Хайек, Малума, Луис Фонси, Лин-Мануел Миранда и Дейвид Бекъм със съпругата си Виктория, синът им Круз и дъщерята Харпър.

Бекъм беше техен кум. Стана известно също, че облеклата на на шаферките са работили майстори от ателието на Виктория Бекъм.

Снимка: Instagram
Марк Антъни предложи брак на приятелката си през май тази година. Подари ѝ пръстен с голям камък. А моделката веднага реши да се изфука в социалните мрежи.
Дали Антъни е паднал на коляно и дали офертата му е била приятна изненада за Надя, не се знае. Малко се знае и за историята на бурната им връзка, която те разкриха малко преди годежа.

Коментари
Последни видеа