Светла Иванова празнува Деня на детето с трета „Вълшебна книжка“

Тя включва релаксации, оригами, песнички, йога и рисунки за оцветяване

01 юни 2020 г.

Снимка: Facebook Svetla Ivanova

Артистът, влюбен в силата на словото, музиката и йогата - Светла Иванова, издава своята трета „Вълшебна книжка“.

Новото томче от поредицата „Тананикаща йога“

По традиция излиза като комплимент към всички малки и пораснали деца на 1 юни. Книжката ще създаде усещане за празник при всяко разгръщане заради широкия спектър от забавления за цялото семейство, които в цифри звучат така: 7 приказни релаксации с положителните утвърждения, вплетени в историите, които развиват различни добродетели у децата и ги приканват за пълно отпускане, 7 оригами, 9 песнички, над 30 йога упражнения къмв всички,и

60 страници за оцветяване с рисунки на художничката Мила Попнеделева-Генова

„Избрах третата си „Вълшебна книжка“ да е с приказни релаксации, защото ние родителите и учителите често забравяме, че децата ни също като нас имат нужда от почивка. Игри, подреждане, телефони, компютри, спорт, детска градина или училище, уроци и домашни изискват много енергия. Свободно избираемите дейности, гледането на телевизия, или други сетивни развлечения, които си мислим, че ги разтоварват, също не оставят нито свободна минутка за отдих на тялото и ума им.“, казва Светла Иванова.

Оцветяването на книжката ще ги накара да се почувстват като творци, защото са участвали в създаването й.

Със заложените упражнения в изданието малчуганите се раздвижват, докато се забавляват

И тренират фината си моторика.

„Вълшебна книжка 3“ е подходяща е както за деца (3-12 г) и родители, така и за учители в детски градини и училища, и инструктори по йога за деца. Тя е в помощ за разтоварване между учебните занимания, във времето за почивка, или преди сън.

 

Коментари
Последни видеа