Тина Кунаки показа нови снимки от сватбата с Венсан Касел

Една година по-късно, на същата дата

25 август 2019 г.

Снимка: Instagram

 

Тина Кунаки и Венсан Касел отбелязват първата годишнина от сватбата. И с носталгия се връщат към онзи прекрасен ден, надничайки в семейния аоблум.

В историята на Instagram Тина публикува няколко кадъра от деня на сватбата им, които папараците не са успели да запечатат.
Те се публикуват за първи път, пише Purepeople.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

 

Освен тях Тина публикува и още една снимка – младоженците са на път да се качат в колата, обградени от тълпа фоторепортери.

Снимка: Instagram

„Безкрайност – не предел“ , написа под снимката Кунаки.

Припомняме, че за връзката на 52-годишния харизматичен актьор Венсан Касел и 21-годишната Тина Кунаки стана ясно през лятото на 2015 г.  Двамата бяха на роматнична ваканция, без да крият чувствата си и бяха изненадани от папараци.

През август 2018 г. Венсан и Тина сключиха брак в малкия френски град Бидар, сред тесен кръг приятели. Те се запознават по време на почивка в Ибиса. Тогава папараци успяват да ги снимат и да пуснат снимката им. 
За първи път като официална двойка те се явиха през 2016 г. на вечеря на Victoria's Secret. 
През януари 2018 г. потвърдиха, че Тина чака бебе.
Първото им дете се яви на бял свят през април. Тогава щастливият татко публикува в Instagram красива снимка на водопад в дъждовна гора, до която написа: „Амазони се роди.“
Името на бебето очевидно е в чест на Бразилия, където двойката прекарва половината от времето си.

Касел има още две дъщери – 9-годишната Леони и 14-годишната Дева от 14-годишния си брак с Боника Белучи. Двойката се раздели през 2013.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа