Том Ханкс подари пишеща машина на момче с името Корона

Детето му се оплакало, че отнася подигравки от съучениците си заради вируса

24 април 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Носителят на „Оскар“ Том Ханкс подари пишещата си машина на момче от Австралия, което през последните месеци било подложено на системен тормоз от съученици заради името си – Корона де Врис.

Детето е от Куинсланд, където актьора и съпругата му Рита Уилсън влязоха в болница

След като дадоха позитивна проба за COVID-19. Корона написал спонтанно съобщение на звездата от "Форест Гъмп" в социалните мрежи, за да го попита как се възстановява. Междудругото споменал колко много харесва името си и колко е ядосан в последно време заради етикета „коронавирус“, който му лепнали недоброжелатели.

Ханкс написал отговора на машина, купена от Австралия, малко преди снимките на биографичния филм за Елвис Пресли с негово участие да секнат заради пандемията. “Аз и съпругата ми се почувствахме прекрасно заради писмото ти”, се казва в писмото, което световните медии разпространиха. “Знаеш ли, че си единственият човек, когото познавам, с името Корона? Като пръстен около слънцето, корона. Тази пишеща машина много ще ти подхожда. Питай възрастните как се работи с нея и я използваx, за да ми върнеш отговор.”

На ръка актьорът е написал “P.S.: Винаги ще ти бъда приятел”

Което е препратка към една от основните песни в хитовия анимационен филм “Играта на играчките”, в който Ханкс озвучава ролята на главния герой - каубоят Уди.

 

Коментари
Последни видеа