Тони Димитрова: Доброто е по-заразно от коронавируса

Певицата е доброволец към Кризисния щаб в община Бургас

19 април 2020 г.

Снимка: Община Бургас

Певицата Тони Димитрова се включи в акцията „Куриери на доброто“ на община Бургас. Навръх Велкден с директора на Кукления театър Христина Аресенова, актьорът Тони Минасян, световния шампион по кикбокс Атанас Божилов, плувецът, който преплува Бургаския залив Цанко Цанков, капитатанът на волейболния "Нефтохимик 2010" Николай Николов

Изненадаха заслужили бургазлии в областта на културата

Изкуството и спорта с козунак и тематична детска рисунка с лично послание от кмета Димитър Николов. 

„Доброто като че ли е по-заразно от коровавируса. Хората, с които работя в екип, са изключителни, тези от общината – те са героите, ние само помагаме. Непрекъснато се обаждат трогнати хора, просълзени, да благодарят. На различни места в града се появяват торбички с хранителни продукти за крайно нуждаещите се. Нали имам привилегията да разхождам куче, като изляза не виждам нито един намусен, нито един недоволен. Пандемията като че ли ни укроти, накара ни да се смирим.“, сподели изпълнителката на „Ах, морето“ за Нова тв.

В живота в изолация тя вижда само позитив

Да си докажем, че можем да живеем с по-малко и да скъсаме с материалната си зависимост. „Аз дъщеря си и кучето мога да прегърна, но вещите не могат да ме стоплят. Не искам да обобщавам от името на всички, говоря за личния пример и хората около себе си- до скоро важно ни беще яденето и пиенето до откат. Сега Господ ни дава знак: „Спрете се!“, казва Димитрова.  

Коментари
Последни видеа