Три години след годежа Наум Шопов и Теа Минкова стягат сватба

Още не са открили най- подходящото място за събитието

17 септември 2021 г.

Снимка: Instagram

Звездната двойка Наум Шопов и Теа Минкова, след като се настаниха в нов дом, замислят следващата важна стъпка в живота си – да узаконят връзката си и да сключат брак . Това ще се случи 3 години след годежа им и 2 години след раждането на дъщеря им – Амая.

Екранният д-р Драгулев, станал популярен от хитовия сериал "Откраднат живот", и половинката му, разкриха, че най-после са готови да си кажат "Да", с последното видео, което качиха в своя YouTube канал.

"Преди девет години, когато станахме гаджета, си мечтаехме каква ще бъде тортата, как ще бъде аранжирана, коя ще бъде първата песен... После, когато се сгодихме, рязко се отказахме от идеята да сключим брак", каза Теа. 
Не искали да се чувстват „притиснати“ да вземат решение, само защото другите ги "напъват". Променили решението си наскоро, след като присъствали заедно на сватбата на свои добри приятели.
Венчавката била толкова хубава, че ги накарала да се замислят. Така, вдъхновени от преживяването, още на следващия ден започнали да търсят най-подходящото място, за събитието.
По думите им обаче все още не са го открили. Въпреки това не са се отказали, понеже са твърдо решени да бъдат младоженци.

Коментари
Последни видеа