Ума Търман откри любовта по време на локдауна

Започна роман с архитекта Питър Сабът

31 октомври 2020 г.

Снимка: Guliver / iStock

Холивудската актриса Ума Търман има нова любовна тръпка – чаровния архитект Питър Сабът, а връзката им започва като в приказките.

Заради Covid 50-годишната Търман Ума се изолирала в курортния град Хамптън. Един ден по време на разходка на плажа, близо до Sag Harbor, среща архитекта, съобщава The Daily Mail. 
Сцената, която описват медиите, е точно

като сценарий на филм

Питър разхождал кучето си и в един момент решил да се изкъпе в морето. Тъй като Ума била наблизо, той я помолил да се грижи за неговия домашен любимец.. 

„Питър нямал представа, че разговаря с известната актриса“, разказва източник, близък до актрисата, и добавя: „Те са лудо влюбени и планират да живеят заедно. Вече търсят идеалната къща за съвместния си живот."

Според Page Six архитектурното бюро, в което работи Сабът, е базирано в града. А звездата от "Убий Бил" през последните месеци 

живее в курортното селище заедно с трите си деца

От бившият си съпруг Итън Хоук, с когото бяха заедно от 1998 до 2003 г., тя има двама наследници - Мая и Левон, съответно на 22 г. и 18 г.
Синеоката муза на Тарантино също така има дъщеря и от френския финансист Арпад Бюсон, връзката ѝ с когото приключи през 2014 г. Името ѝ е Росалин, но всички я наричат с прякора ѝ Луна.

Коментари
Последни видеа

Жена за уважение

02 декември 2020 г.