Вин Дизел партнира на 11-годишната си дъщеря

На премиерата на анимационния сериал по мотиви на „Бързи и яростни“

10 декември 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Вин Дизел се яви на премиерата на анимационната версия на сериала „Fast and Furious: Spy Racers“ на Netflix , за да подкрепи 11-годишната си дъщеря Симилсe, която изпълнява ролята на Сиси. Именитият ѝ татко е продуцент на лентата, чиято премиера се състоя в Universal Cinema AMC в Калифорния, съобщава Daily Mail

Снимка: Guliver / Getty

Освен Симилсe в продукцията участват още Тайлър Поузи ( "Тийн вълк," "Петзвезден романс"), Камила Рамзи, Люк Янгблъд ( “Хари Потър“, Тайната стая“), Хорхе Диаз и други.

На червеня килим 11- годишната Симилсе премина придружавана от татко си – 52-годишния Вин Дизел. И двамата бяха облечени в черна гама, но като акцент момичето беше обуло златни кубинки.

Снимка: Guliver / Getty

Вин беше явно горд с дъщеря си и с всички сили акцентираше вниманието на всички върху нея. Пренебрегвайки своята популярност, той непресъснато създаваше възможности на фотографите да снимат именно нея.
А след това сам влезе в ролята на папарак.

Снимка: Guliver / Getty

Симилсе – е дъщера на Вин Дизел и мексиканската манекенка Палома Хименес. Те имат също така и по-малък син –- Винсен (9 г.) и 4-годишно момиченце – Полин, което е наречено така в чест на загиналия приятел на актьора – Пол Уокър.
Наскоро стана ясно, че Дизел има и още един син – Исай на 12 години. Той е роден преди актьорът да срещне сегашната си съпруга. Коя е майката на Исай Дизел така и не обяснява.

Коментари
Последни видеа