За първи път след развода: Брад Пит ще празнува Рождество с децата

Три години след раздялата Джоли и Пит успяха да се договорят

14 декември 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Тази година Коледа за Брад Пит ще е семейна и той ще посрещне Рождество Христово като в добрите стари времена. Той планира да прекара празника с три от шестте си деца – Шайло, Нокс и Вивиен, съобщава Daily Mail.
И още нещо важно - срещата с децата няма да бъде контролирана и ще премине без специален надзор. Нещо, което не се е случвало от дълго време насам, коментира жълтата преса.
След раздялата с Джоли от 20016 г Пит не е имал възможност за подобно празнуване.

„Той се надява, че децата ще се съгласят да останат в дома му и през нощта. Но ще бъде щастлив да им се порадва колкото време те пожелаят да останат с него“, съобщава вътрешен източник на изданието.


Снимка: Guliver / Getty 

Приемната дъщеря на Джоли и Пит – Захара не може да присъства по непредвидени обстоятелства. А отношенията на Пит с по-големите приемни синове – Пакс и Мадокс, не са добри. И те едва ли ще изявят желание да се включат в тържеството.

„Сега Мадокс учи в Сеул и Пит все още не го е посещавал в университета. Той обаче се надява, че когато момчето порасне още малко двамата ще успеят отново да намерят път един към друг.“

Припомняме, че по документи Анджелина Джоли и Брад Пит са разведени от април тази година. Някои имуществени спорове обаче още не са решени.

Коментари
Последни видеа