Заплашват Кание Уест с развод и психиатрия

Признанието му, че е искал аборт за първото си дете, накара клана Кардашиян да му обяви война

22 юли 2020 г.

Снимка: Getty Images

Носителят на „Грами“ Кание Уест направи паметна първа поява като кандидат президент на САЩ – на среща с потенциални избиратели в Чарлстън, Южна Каролина, той избухна в плач, признавайки, че е искал Ким Кардашиян да премахне първото им дете Норт Уест. Историята има тежко продължение, което налива основите на един от най-мащабните скандали в Холивуд.

В Twitter Уест обяви, че жена му е заплашила да се разведе с него

Ако „той не прекрати политическия си ангажимент“.

Първначално той публикува няколко „скрийншота“ от кореспонденцията с Кардашиян, след което ги изтри. В туитовете си той обиди и пчелата-майка на арменския клан - Крис Дженър. Той каза, че тя си партнира със съпругата му, за да го обяви за луд, а по-късно публикува писмо до знаменитата си свекърва, с което й забранява да вижда децата му.

"Ако ме затворят като Мандела, знаете защо", написа рапърът, след което продължи да налива масло в огъня коментирайки прословутото секс видео от 2007 г., в което Ким е с тогавашното си гадже. "Бих направил всичко за децата си и се молех на Бог майката на моето дете да не продава секс-видеа, за да стане известна", отсече той.

Уест, който обяви кандидатурата си за президент на САЩ на 4 юли

Прекара час на сцената в Чарлстън, Южна Каролина. Носеше бронежилетка и беше обръснал главата си с надпис 2020 върху нея. Рапърът говори по различни теми като религия, бизнес планове, финансиране на училищата и критикува Демократическата партия, за която той каза, че никога не е помагала на афро-американците. Той се позова и на аборта, като каза, че смята, че той трябва да бъде легален, но че всяка майка, която реши да роди дете, трябва да получи милион долара.

 

Коментари
Последни видеа