Жената на Криско в топ форма след раждането

Цвети се вталила с кето диета и фитнес, тя е готвачът у дома

14 януари 2020 г.

Снимка: Instagram

Съпругата на Криско Цветелина показа топ форма четири месеца след раждането на дъщеричката им Амая. Танцьорката се втали с фитнес и кето диета – нисковъглехидратния хранителен режим, който превръща тялото в машина за изгаряне на мазнини.

Най-популярният рапър в републиката и любимата му обявиха, че ще стават родители показвайки наедрялото коремче на Цвети във видеото към хита на лято 2019 „Да или не“.

Дъщеричката им се роди на 21 септември, но светът видя лицето ѝ няколко месеца по-късно във видеото към „Благодаря ти“, в което участват и музикантите от „Ку-ку бенд“.

Криско и Цвети са заедно от близо четири години, като първата им среща е в столичен фитнес, в който рапърът снима клип. Връзката им се случва след доста турбуленции – когато стройният миньон от Габрово решава, че тя е неговото момиче, Цвети е обвързана с друг и работи в Дубай.

Връщайки се в родината заради Криско Цвети става стюардеса. Тя е първата жена, с която рапърът живее под един покрив, и основен герой в кухнята на семейството.

Цвети редовно глези съпруга си с любимите му ястия от националната кухня като боб и гювеч.

 

Коментари
Последни видеа