Звездата от „Игра на тронове“ Натали Дормър стана майка

Актрисата има момиченце

29 април 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Голямото семейство на „Игра на тронове“ се увеличи. След като Кит Харингтън и Софи Търнър станаха родители, още една актриса разкри, че е родила първото си дете. 
Това е  Натали Дормър, която във филма влезе в ролята на Марджъри Тайрел.  
Както много други знаменитости 39-годишната Натали е успяла да скрие бременността си лесно, заради пандемията от коронавируса и едва сега става ясно, че през януари е станала майка на момиченце. Тя съобщи добрата новина в новия епизод на подкаста That’s After Life!

„Да забременееш и да имаш бебе беше беше идеалното решение по време на пандемия. Може би звучи малко като клише. Мисля, че след 30 години дъщеря ми ще седне в някой бар и ще каже: 

„Аз съм дете от ерата на ковид“,

каза Натали. цитирана от Hello.

Баща на бебето е 37-годишният актьор Дейвид Оукс, който е известен от телевизионните сериали „Династията на Борджиите“ и „Виктория“. Двамата с Натали са заедно от няколко години.
Двойката не афишира връзката си, а папараците успяват да ги снимат заедно само веднъж. Не е ясно също така дали са сгодени или е имало сватба.

Момиченцето е първото дете и за двамата родители

Ето какво разказа още актрисата за живота си с дъщеря си вчера:
Тя е само на три месеца и абсолютното ми щастие. Никога повече няма да се оплаквам от дългите часове, които отнемат снимките, защото лишаването от сън е нещо съвсем различно. Хората винаги казват, че животът ще се промени, когато имате бебе, а вие просто въртите очи. Но след това наистина се променя ... Сънят винаги е бил важен за мен. Сега

липсата та сън е единственият недостатък

Но природата е толкова умна, че хормоните помагат.“
През есента на 2017 г. Дейвид и Натали играят заедно в пиесата „Венера в кожа“ на Леополд фон Захер-Мазох. По това време актрисата има връзка с режисьора и сценарист Антъни Бърн. Заедно са близо 11 години и дори планират брак. Година по-късно, през ноември 2018 г., заради творчески различия, Натали и Антъни се разделят.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа