Джъстин Тимбърлейк откровено за сина си

И за кого е написал "Can`t Sop The Feeling"

09 февруари 2017 г.

Джъстин Тимбърлейк със съпругата си Джесика Бийл. Снимка: Guliver / Getty Images

Наскоро певецът призна, че първите осем месеца след раждането на бебето се чувствал "като цирков артист, който жонглира с чинии, докато ходи на кокили". 36-годишният артист стана баща преди две години - през април 2015 жена му Джесика Бийл роди син. Малчуганът кръстиха Сайлъс Рандал Тимбърлейк и по думите на певеца той е най-голямото му вдъхновение. Оказва се, че саундтракът към анимационния филм "Тролчета", който е номиниран за тазгодишните Оскари, Тимбърлейк написал за сина си. "Никога нямаше да напиша "Can`t Sop The Feeling", ако не беше Сайлъс. Когато го видях да се опитва да танцува на песента и го чух да се опитва да повтаря думите - това беше най-хубавият момент в живота ми!

В интервю за The Hollywood Reporter Джъстин признава, че след раждането на сина му все по-често си припомня и собственото си детство. "Тогава всички се сблъскваме с големи или малки трудности, минаваме през житейски травми, но не униваме. Длъжен съм да благодаря на родителите си, защото правиха за мен всичко, което можеха. Но когато на теб ти се роди дете, отново преживяваш всички онези ситуации и си казваш: "Не, не, не, аз това не бих го допуснал."

Тимбърлейк не веднъж е казвал, че раждането на сина му го е направило по-щастлив. Съвсем скоро момченцето ще стане на 2 годинки, но звездните му родители вече се чудят какъв ли ще стане, когато порасне. "Искам ли да стане певец или актьор? Нека да помисля... Казано честно, не мога да отговоря на този въпрос дори и на ум. При всички случаи мога да кажа, че ако го иска, с удоволствие ще му дам няколко съвета за това с кое точно не си струва да се занимава."

Надя Горанова
 

 

Коментари
Последни видеа