Ивайло Захариев спортува със синовете си

6-годишният Филип и 5-годишният Дамян са оператори или жива тежест в тренировките на актьора

30 април 2020 г.

Актьорът Ивайло Захариев е вдъхновил синовете си да спортуват. Ежедневните тренировки са сред нещата, които карат звездата от „Под прикритие“ и „Пътят на честта“ да се чувства добре и той

Редовно се включва в атлетични предизвикателства в социалните мрежи

В едно от последните публикувани видеа той демонстрира три начина да правиш лицеви опори, а едно от наставленията кое копче да включи и как е настроил кадъра става ясно, че едно от дечицата му е оператор.

6-годишният Филип и 5-годишният Дамян обикновенно допринасят за тонуса и забавлението вкъщи и като участници, и като жива в тежест в упражненията на баща си – той ги слага в кенгуру за разходки на гърба си и работи за крака, след което всички дружно наваксват с подскоците.

По време на пандемия Захариев е успял да снима с абсолютно подръчни средства сцените си в онлайн сериала „В изолация“. В него

Героят му се казва Здравко и е бивш военен

Който не спира да спортува и да поддържа авантюристичния си дух. В момента в ефир върви „Ягодова луна“, в които Ивайло се включва в ретроспективни моменти като пожарникар. Актьорът сподели за Нова тв, че като дете има екстремен спомен при играта с огън – с брат му запалили огън зад къщата и той изпепелил половината двор на съседите. Гасили пожара с лопати и пръст.  

Коментари
Последни видеа