Ненчо Балабанов иска още две деца

Синът му Богомил е наследил неговия артистизъм

07 януари 2020 г.

Снимка: Нова тв

Актьорът Ненчо Балабанов е в щастлив ергенски период, но би искал в блицко бъдеще да увеличи наследниците си с двама. „Търся своя човек, но без да притискам обстоятелствата“,заяви в интервю за topnovini.bg най-добрият имитатор на Бойко Борисов.

От първия си брак водещият на „Господари на ефира“ има син Богомил, който вече е тийнейджър. Той е наследил артистизма на баща си.

Пее, танцува и има страхотно чувство за хумор

Балабанов е категоричен, че щастието на детето е като скачен съд с това на родителя и, ако една връзка е изчерпана, тя трябва да приключи. „Никой не иска да се разделя и да оставя другия с усещнето, че е прецакан. В миналото хората са били много по-внимателни и затиснати от предразсъдъци тип „Какво ще кажат другите?“.

Стояли са на сила заедно да пазят един изкуствен баланс в отношенията

Не съм привърженик на това“, споделя Ненчо.

Ако синът му Боги реши да тръгне по неговия път с актьорството, дублажа на анимации и ангажиментите в телевизията, той би го подкрепил.

„Опитвам се да го тласна да върви в посоката, в която го движи сърцето. Работата е огромна част от личното ни щастие, 80 % от времето ни минава в нея, и за това не бива да позволяваме на никой да избира вместо нас с какво да се занимаваме.“, казва човекът, чийто глас малките обичат от култови анимации като „Мадагаскар“, „Мулан“ и „Весели крачета“.

През пролетта харизмата на Ненчо ще струи отново от прайм тайма на Нова тв, но този път не в шоу, а в сериала All Inclusive.
Сюжетът на комедията се върти около две семейства и приключенията им в сврълуксозен хотел на родното Черноморие, а в каста фигурират и добре познати имена като София Маринкова, Любен Кънев и Димитър Баненкин. 

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.