Книжка за приспиване

Четете за слончето и се случва магия

11 октомври 2016 г.

Красивите илюстрации в книжката са дело на Сидни Хансон

Заспиването е едно от най-големите предизвикателства, с които се сблъскват родителите на своенравни дечица и безброй майки и бащи се изправят всяка вечер пред този проблем. Той, естествено често остава неразрешен и води до много безсънни нощи.

На всички тях може да помогне една книжка на шведския психолог Карл-Йохан Форсен Ерлин - „Слончето, което иска да заспи“, която „Хермес“ издаде току-що.

Ерлин стана популярен със своя новаторски и резултатен метод за приспиване на деца още през миналата година, когато излезе неговия световен бестселър - „Зайчето, което иска да заспи“. Той е преведен на над 40 езика и оглави книжните класации за деца през 2015 г.

И двете книжки постигат революционни резултати за бързо заспиване, защото и подходът в тях е невероятен – чрез сложни психологически техники детето се отпуска, заспива по-бързо и спи спокойно всяка нощ. Правата за двете книжки са купени в над 40 държави, но най-голямото признание за Карл-Йохан Форсен Ерлин са хилядите доволни родители и положителните отзиви за ползата от метода му.

Ерлин е специалист по невролингвистично програмиране и един от най-известните ментори и лектори в Швеция. Води множество курсове по лидерски умения, комуникации и личностно развитие. Преподавател е по комуникации в университета на Йоншьопинг.

“Слончето, което иска да заспи“ включва всички доказани от практиката техники и някои нови трикове за спокоен завършек на деня и дълбоки, сладки сънища цяла нощ.

Детето ви ще последва слончето Елън на разходка през вълшебната гора, в края на която ще заспят сладко. По пътя те ще срещнат различни горски обитатели – като Дремливия Къртичко и Похъркващата Софи, които ще споделят как заспиват бързо и спят непробудно до сутринта. Слончето Елън ще заведе детето до чудни места като Приспивната стълба и горското поточе. Всичко това ще помогне на детето да се отпусне.

Сега ще можете да редувате „Зайчето, което иска да заспи“ и „Слончето, което иска да заспи“ за разнообразие и отново да постигате отлични резултати. В края на книгата са поместени отговори на въпросите, които родителите задават най-често, и полезни съвети от автора за още по-бързо и безпроблемно заспиване.

Коментари
Последни видеа