3-годишно момченце, което не е за вярване

Матео и майка му Линда във великолепен спор

27 август 2016 г.

Стоп кадър от видеото

Матео става интернет звезда едва 3-годишен, когато майка му Линда заснема и пуска в YouTube техен спор, свързан с личните предпочитания на малкия за вечерята му. Той би желал къпкейк за вечеря, а майка му, разбира се, му отказва.

Малкият симпатяга обаче решава, че зад гърба ѝ ще поиска разрешение за вечеря със сладкиши от баба си, в чиято къща се намират.

Майка му го залавя и започва разговор, който направо не е за вярване, че може да се проведе с 3-годишно дете. Матео се обръща към майка си на малко име, наричайки я Линда, като постоянно повтаря: "Линда, моля те, изслушай ме!", "Линда, погледни ме!", "Линда, миличка, слушай!"

По този начин и със "стабилни" аргументи от сорта на това, че се намира в къщата на баба си и може да прави каквото си иска, стига баба му да разрешава, Матео се старае като един търговец на коли или корпоративен адвокат, или и двете в едно, както бяха отбелязали в TIME, да убеди майка си (Линда), че изобщо не е права.

След пускането му видеото за кратко придобива такава популярност, че Матео и Линда стават гости на Елън Дедженерис, която пък, от своя страна, подарява на хлапето едва ли не всички къпкейкчета на света.

По време на разговора с телевизионната водеща става ясно, че Матео говори с родителите си на малко име, когато влезе в спор с тях, и през цялото време повтаря "Линда, погледни ме!", защото майка му едва се сдържала да не прихне в смях и често ѝ се налагало да извръща главата си на другата страна по време на спора.

Насладете се и вие на този малък човек-нечовек, който към днешна дата е гледан над 14 милиона пъти.

С благодарности към Storyful за разрешението да споделим видеото им.

Коментари
Последни видеа