"Сами вкъщи" с Орлин Павлов

Певецът дава гласа си на хиперактивния териер Макс в нова анимация

Снимки: "Форум Филм България"

Гласът на обичания певец и актьор Орлин Павлов ще звучи в най-новата анимация на Universal и Illumination “Сами вкъщи”. Орлин е взел присърце ролята на хиперактивния териер Макс, от любов към актьорското майсторство и животните - имал е не един, а два домашни любимеца немски овчарки.

Териерът Макс живее в сърцето на Манхатън с любимата си стопанка Кейти и е готов на всичко за нея, но тя го „предава“ - един ден се връща у дома с ново куче – спасеният от улицата Дюк.

Макс се чувства застрашен от този огромен и неконтролируем сладур, който моментално си присвоява леглото, храната и играчките му. Конфликтът им се пренася на улицата, където Макс и Дюк попадат на банда улични животни, изхвърлени някога от стопаните си и търсещи отмъщение, и техният побъркан главатар Снежко.

Новоизлюпените „братя“ Макс и Дюк ще трябва да оцелеят сред предизвикателствата на градската джунгла и у дома.

Но преди това ще направят невъобразима какофония и поразии, заедно с Бъди - симпатичен дакел в особена връзка със семейния миксер, търсещата постоянно внимание Мел, канарчето-изтребител Бонбончето, котката Клои, която е вечно на диета, самотният орел Тибериус, тайният вокал на метълите System Of A Down – снежнобелият пудел Ленард и още чаровни създания.

Какво ще завари Кейти, когато се прибере у дома е интересен въпрос, чиито отговор ще открием в кината 2D и 3D от 5 август.

Източник: "Форум Филм България"

Коментари
Последни видеа