Кубо и силата на родителската любов

Владо Карамазов озвучава Бръмбар в най-новата японска анимация

09 декември 2016 г.

Кадър от новата анимация

Снимки: "Форум Филм България"

Laika (студиото, което създаде „Коралайн и тайната на огледалото“ и „Кутийковците“), готви ново вълнуващо и поучително приключение на 3D – „Кубо и пътят на самурая“.

Днес, 9 декември, когато е премиерата на stop motion анимацията, магията на Страната на изгряващото слънце ще ни завладее с историята на смелото момченце Кубо и силата на родителската любов, която може да победи всяко зло.

И че един от любимите актьори на българските зрители - Владимир Карамазов ще даде гласа си на един от спътниците на Кубо – Бръмбар.

Приказката

Талантливият и добросърдечен Кубо живее скромно с майка си далеч от другите хора и изкарва прехраната си, като разказва приказни истории на хората в близкото село. Спокойният им привидно живот скоро е разрушен, когато той случайно призовава духа на миналото, който се спуска от небесата със силата на ураган, за да донесе вековно отмъщение.

Принуден да потърси убежище другаде, Кубо, с подкрепата на Маймуна и Бръмбар, поема на вълнуваща мисия да спаси семейството си и да разгадае мита за баща си – най-великия самурай на всички времена. С помощта на своя магически музикален инструмент шамисен Кубо повежда битка с богове и чудовища, като отмъстителния Бог на Луната и дъщерите му – злите близначки.

Източник: „Форум Филм България“

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.