Защо Ан Хатауей дълго пази в тайна втората си бременност

Тя разказа за трудния път към осъществяване на тази мечта

Снимка: Guliver / Getty

Ан Хатауей се яви с ефирна рокля, която очертаваше наедрялото ѝ коремче, по време на презентацията на романтичната комедия „Modern Love“ в хотел Beverly Hilton. Пред журналистите тя обясни, че дълго е крила новината, че чака второ дете, защото е имала сериозни причини, съобщава Page Six.

“Струва ми се, че много жени крият този вълшебен момент, защото краят не винаги е така щастлив, както се предполага. Същественият проблем е, че минавайки през всички изпитания и проблеми, жените се чувстват особено самотни. Знам, че моят пост (в който съобщава, че е бременна), ще накара някои да се чувстват по-зле. Вината не е тяхна. И не е насочена персонално към мен. В такива моменти жените смятат, че всички освен тях са бременни. Иска ми се те да знаят: част от тяхната болка е част от моята история. По пътя към майчинството нямах само щастливи моменти. В мое лице те имат сестри по съдба“, призна актрисата.

„Мисля, че гледаме твърде ограничено на забременяването. Наистина да си бременна е огромно щастие. Но за много, които се опитват да забременеят, въпросът не стои точно така. Или по-скоро това е само част от историята. А стъпките, които водят до щастливия край, са наистина мъчителни, самотни и изпълнени със съмнения в самия себе си. Аз минах през всичко това“, призна 36-годишната звезда от „Дяволът носи Прада“ и „Дневниците на принцесата“.

„Нямах в ръцете си магически пръчица. Исках да забременея и много хора помагаха. Вижте моето коремче сега! Но, вярвайте, беше наистина много сложно!“, каза тя, представяйки телевизионния сериал.

Припомняме, че за втората си бременност тя съобщи в социалните мрежи, публикувайки снимка със закръглено коремче. Като поясни, че до тази бременност се е стигнало след много неудачни опити да зачене и минавайки през диагноза „безплодие“. Тя призна, че нито една от двете ѝ бременности не е била лесна.
Заедно със съпруга си Адам Шулман двамата възпитават 3-годишния Джонатан Роузбанкс, който идва на бял свят 4 години след сватбата им.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа