Без таблети, но с боен дух: как британското кралско семейство живее под карантина

Принц Луи ще посреща рожден ден в изолация

22 април 2020 г.

Стоп кадър © twitter Kensington palace

Целият свят е под карантина – от най-бедните обикновени хора до кралските особи. Кей Мидълтън и принц Уилям заедно с трите си деца спазват карантина, заради вируса и са изолирани в резиденцията Анмър Хол в Норфолк, а Хари и Маган и почти 1-годишният Арчи прекарват времето си в Лос Анджелис.
Ето как кралските особи прекарват времето си под карантина.
По информация от служителка на двореца, Кейт Мидълтън е много строга по отношение на времето, което децата прекарват пред екраните и ги стимулира да играят навън, а не да гледат анимационни филми.
Семейството се старае децата да се насочват към творчество, рисуване и други занимания, които не се свързани с гледане на телевизия, таблети, екрани.
Известно е, че паркът на имението Анмър Хол е оборудван с всичко необходимо децата да се забавляват и да играят на чист въздух.

Снимка: Instgram

Има комплекс за игра д пързалки, катерушки и люлки. В градината всяка дете има „собствена територия“, за която се грижи. Семейството е Анмър Хол заедно с няколко камериерки, готвач и градинар. 

На 23 април те се подготвят да посрещнат рождения ден на малкия Луи, който ще навърши 2 години. Те се опитат да направят празника весел и незабравим, въпреки карантината.
Пак според въпрешен източник, Джордж и Шарлот сами правят подаръците и картички, които ще поднесат на малкия си брат.
Кейт и Уилам винаги са се придържали във възпитанието на децата към консервативните традиции: много разходки на чист въздух, творчество и игри. Естествено децата гледат и анимация. Любим филм на наследниците на британския престол е „Прасето Пепа“.

Арчи пък прекарва времето си със своите родители в САЩ. 
„Прекарвам много време със семейството си!“, разказа принц Хари по време на видеовръзка със свои сътрудници от благотворителната организация WellChild.
И сподели, че това му харесва и прекарва „не лошо времето в карантина.“
 „Струва ми се, че настъпиха странни времена – всеки преживява едно и също, но по собствен начин. Колкото по-дълго това продължи, толкова по-сложно ще става за всеки от нас!“  Принцът на пропусна да призове всеки да съхрани бойния си дух и доброто настроение, въпреки тревогата и неопределеното бъдеще.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа