Бионсе и Джей Зи на пътешествие с яхтата на Джеф Безос

С децата семейно обикалят Средиземноморието

15 септември 2021 г.

Снимка: Instagram

Една от най-успешните и атрактивни двойки в света на шоубизнеса, музикантите Бионсе и Джей Зи прекарват времето си на брега на Средиземно море почти всяко лято. И тази година не правят изключение, но този път избраха круиз, пише Hello.

Бионсе и Джей Зи наеха най-голямата яхта в света на стойност над 500 милиона долара. Според непотвърдени съобщения 136-метровият седемпалубен плавателен съд принадлежи на основателя на Amazon, най-богатия човек в света и вече астронавт Джеф Безос, а наемът на яхта e 4 милиона долара.
На една от снимките позира и 4-годишната им дъщеря Руми Картър, затова се предполага, че Бионсе и Джей Зи са водили цялото семейство на почивка. 
Както е известно, те имат три деца - 9-годишната деветгодишна Блу Айви и четиригодишните близнаци - Руми и Сър.

Снимка: Instagram

Яхтата Flying Fox побира до 22 гости в 11 каюти, разполага с две хеликоптерни площадки, 12-метров басейн, спа център на две нива със сауна, стая за масажи, турска баня и крио-сауна, както и фитнес зала и киносалон.
Корабната кухня е по-добре оборудвана от много европейски ресторанти.
Луксът предполага всякакви удоволствия на палубата, без да има необходимост яхтата да се напуска, но семейството на Бионсе обикаля Средиземноморието, като прави спирки и пуска котва край бреговете на курорта.

Снимка: Instagram

И така, миналия петък яхта беше забелязана край бреговете на италианския остров Понца, по -късно Бионсе и Джей Зи акостираха на Портофино.
А през уикенда вече бяхма в Кан, за да вечерят заедно с майката на певицата Тина Ноулс.

Без да разкрива подробностите от пътуването си, Бионсе все пак сподели впечатленията си от ваканцията, като публикува няколко снимки от яхтата в своя Instagram.
Певицата, която тази година пропусна най-очакваното модно събитие на годината - благотворителния бал на музея „Метрополитън“ - Met Gala, все пак показа на своите последователи в социалните мрежи много нови тоалети.

 

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.