Децата, родени под тези зодии, са най-трудни за възпитание

Астролозите установиха под кои знаци най-често се раждат непослушните

07 декември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Не всички деца са еднакво послушни и отзивчиви. Има и вироглави. 
Астролозите установиха под кои знаци на зодиака най-често се раждат непослушните деца.

Овен

Децата Овен са изключително амбициозни и доста упорити. Те се доверяват само на себе си и на своите решения, пренебрегвайки съветите на хората около тях, дори на родителите си.
Също така малкият Овен не се страхува от кавги и дори битки. Но, уви, те са лишени от търпение. В училище те често са размилниците и побойниците.
С него определено няма да е скучно, не очаквайте и спокойствие.

Телец

Децата Телец са много упорити. Те обичат да живеят в своята лична зона на комфорт и ще направят всичко, за да поддържат тази среда. Ако родителите се опитат да направят нещо, което Телецът смята, че ще разруши комфорта им (например да ги заведе на детска градина),  ще се сблъскат с огромна съпротива. Освен всичко друго, хлапетата, родени под този знак, понякога трудно се съсредоточават върху това, което им се казва – и това също затруднява общуването с тях.

Дева

Девите винаги се стремят да бъдат перфектни. Децата, родени под този знак, не са изключение. Вътрешната нужда да бъдат съвършени и безупречни ги прави изключително критични към другите и към себе си. Докато не постигнат целите си, те ще бъдат упорити и ще бъде много трудно да се справят с тях.

Скорпион

Що се отнася до децата Скорпион, от ранна детска възраст те не понасят, когато някой им противоречи. Те са самоуверени, дори агресивни и склонни към манипулации. Понякога дори слушат собствените си родители, само ако видят, че това им е от полза. И ако не е, не очаквайте малкият Овен да направи компромис или да отстъпи.

Водолей

Децата Водолей са много общителни. Но ако очаквате от тях да се подчиняват на вашите команди и ограничения, грешите. Ако усетят нещо, което нарушава тяхната независимост, те просто ще спрат да ви обръщат внимание. И такова игнориране ще бъде по-лошо от всяка истерия.

По материали на Parents, Мона Василева

 

 

Коментари
Последни видеа