Дъщерята на Майкъл Джексън: Не съм аз човекът, който да защити баща ми

Коментар на Парис по повод скандалния филм "Да напуснеш Невърленд"

16 март 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Не е моята роля публично да защитавам баща ми от обвиненията в злоупотреби. Това коментира дъщерята на Майкъл Джексън - Парис. Поводът е скандалният филм "Да напуснеш Невърленд" (Leaving Neverland), който бе излъчен в САЩ и от началото на този месец създава дискусия във връзка с твърденията за живота на Майкъл Джексън в него.
В документалния филм двама мъже твърдят, че като малки са били насилвани многократно от поп звездата. Става дума за период, в който те са били на 7 и 10 години. 

Наследниците на Краля на попа отхвърлят всички обвинения. Те подадоха иск за 100 млн. долара срещу телевизия HBO, която държи правата за излъчване на филма. Световни звезди защитиха името на Джексън, включително телевизионната водеща Опра Уинфри. 

Дъщерята на Майкъл Джексън - Парис коментира, че няма нищо, което може да каже и което вече да не е било казано в негова защита. 20-годишната Джексън е модел.
Тя реагира на темата в Twitter, седмица след като "Да напуснеш Невърленд" бе излъчен в САЩ и добави, че подкрепя семейството си в усилията му да изчисти името на Майкъл Джексън. 
Парис подкрепи братовчед си Тадж Джексън, който поведе медийна кампания срещу документалния филм и набира публично средства за заснемането на негов филм опонент. "Тадж върши перфектна работа. Подкрепям го, но това не е моята роля", каза тя. 
"Аз само се опитвам да накарам всички да се отпуснат, да се понесат по течението, да бъдат по-умерени и да помислят за по-обширната картина. Това съм аз", каза Джексън. 

Целият текст четете в Мениджър.нюз.

Коментари
Последни видеа