Дъщерята на прочутия дизайнер Ралф Лорън - с най-сладкия магазин

В него има над 7000 вида бонбони и шоколад

12 септември 2019 г.

Дилън - дъщерята на Ралф Лорън, снимка: Guliver/Getty Images

Дилън, дъщерята на световноизвестния дизайнер Ралф Лорън, има най-сладката работа на света - сред желирани бонбони, цветни близалки, шоколад в разнообразни форми... Над 7000 сладки изкушения се намират зад вратите на американската верига Dylan’s Candy Bar. Тя функционира вече 18 години и е собственост на Дилън Лорън.

Всичките 27 магазина, разположени в САЩ, Канада и Кувейт, са невероятно пъстри не само заради вкусотиите, сортирани по цвят, а и заради инсталациите – колони във формата на захарни бастунчета, капещ шоколад от рафтовете, огромни торти и др.

Снимка: Guliver/Getty Images

Почитанието към сладкото може да бъде изразено и с предлаганите аксесоари, сред които гривни, чехли, чанти, чорапи и плюшени играчки. Не липсват и специални събития като годишнини, изложби на картини, направени от бонбони и любопитни демонстрации от сладкари.

В допълнение, специални сензори усилват приятния бонбонен аромат, даже и музиката вътре е посветена на сладкишите. С тази фотогалерия Мениджър нюз ни предава частичка от изживяването...

Коментари
Последни видеа