Джулиан Мур: Щастливият брак не е даденост

Актрисата разкрива тайната на 16-годишното успешно съжителство

18 март 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Любовта на екрана е малко или много захаросана. Не е като в реалния живот. Доказват го браковете на холивудските звезди, които не издържат проверката на времето.
Бракът на Джулиан Мур и режисьор Барт Фройндлих е изключение, защото остава стабилен вече 16 години. Джулиан обаче е наясно, че любовта не е даденост, а иска всекидневни „вложения“. Това разказа тя пред Peopleпри представяне на новия си филм Gloria Bell.

„Странно е как хората са убедени, че трябва да се трудят, за да постигнат успех в работата, в образованието, а смятат, че в любовта нещата се случват просто така - от само себе си. Срещаш някого и готово. Така става само в романтичните комедии. В реалния живот любовта иска грижи, иска да инвестираш в нея, да ѝ посветиш много. Тя не е даденост. Когато откриеш точния човек за себе си, трябва да даваш. Това е любов“, казва 58-годишната носителка на "Оскар".

Снимка: Guliver / Getty 

Джулиан и и Барт сключват брак през 2003 г. През 1996 г. двамата се срещат на снимачната площадка на The Myth of Fingerprints  а любовта пламва неочаквано. 
Сега, когато Джулиан има две пораснали деца (Кейлъб на 21 години и Лив  на 16 години) и дългогодишен брак зад гърба си, прави щастлива равносметка: „Постоянно си мисля, че ние наистина успяхме, щом сме заедно и сме щастливи!“

Коментари
Последни видеа