Ева Лонгория за тайната на щастливия брак

С равносметка за третия път

02 септември 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Моделът и телевизионен продуцент Ева Лонгория често разказва пред медиите за щастливия си семеен живот, а откакто се е родил синът ѝ Сантяго, позира с него за корица на списания и редовно публикува снимки в Instagram.

43-годишната актриса,  станала особено популярна с ролята си в сериала „Отчаяни съпруги“, има богат семеен опит и явно добра база за сравнение.

Снимка: Instagram

Преди срещата с мексиканския бизнесмен Хосе Бастон, Ева Лонгория има 2 брака. Две години трае брачният ѝ съюз с актьора Тайлър Кристофър, а за първи път минава под венчило с френския баскетболист Тони Паркър, с когото живеят четири години. Тя так и не обяснява каква е причината за раздялата им.
Затова пък с удоволствие разказва за сегашния си брак, който ѝ носи не само огромната радост на майчинството, но и чувство на увереност.

„Тайната на нашите семейни отношения е проста – взаимно уважение. Поддържаме се в нашите цели и мечти. А това е най-важното. Когато бях по-млада, имах много амбиции и цели, които исках да постигна. Сега имам всичко това. Вече мога просто да скръстя ръце, да се наслаждавам на успехите и да мечтая за нещо повече, заедно със съпруга си“ , признава Ева пред списание Hello.

Припомняме, че Ева Лонгория и мексиканският медиен магнат  Хосе Бастон се запознават през декември 2015 година, а през май 2016 г. сключват брак.
Пищната им сватбена церемония е във Вал дел Браво в Мексико и на нея са поканени над 200 гости, сред които Виктория и Дейвид Бекъм, Рики Мартин, Пенелопе Крус е много други.
През юни миналата година се роди синът им - Сантяго Енрике Бастон.
Хосе има още три деца - две момичета и момче от предишната си съпруга Наталия Есперон. Голямото момиче Наталия е на 22 години, а близнаците Мариана и Хосе - на 14.
Мона Василева

Коментари
Последни видеа