Годината на Металния вол е подходяща за сватба

Според китайския зодиак: носете бяло и сребро

04 януари 2021 г.

Снимка: Guliver / iStock

2021 ще е годината на Металния вол според китайския зодиак. Тя настъпва на 12 февруари 2021 г. и продължава до 31 януари 2022 г. 
Волът е вторият знак от китайския зодиак, а „неговата“ година е подходяща за сватба и създаване на семейство.

Легендата: Нефритеният император решил редът на зодиите да бъде според това как животните са се явили пред него. Волът щял да влезе пръв, но Плъхът го помолил да го качи на гърба си и да го заведе. Когато стигнали до двореца, Плъхът скочил и се явил пръв пред императора, а Волът останал след него.

Семейството: Според китайския зодиак годината на Вола ще носи късмет и е идеално време да насочим вниманието си върху взаимоотношенията си.
Ако мислите да сключвате брак, тя ще е идеална! Браковете, които се сключват през годината на Металния вол са щастливи и продължителни. Ако пък нямате партньор в живота си, ще срещнете сродната си душа. 
За семейните годината на Металния вол е добра за въвеждане на ред в дома. И ако там цари мир, всичко се подрежда. През 2021 г. всички проблеми ще се решат с дисциплина, с много дисциплина, пише сайтът "Чайнийз зодиак". 

С акцент върху отговорностите: В годината на Вола ще изпитаме цялата тежест на отговорностите си. Ще е нужно да удвоим усилията си, за да постигнем желаното.

Инвестициите: През тази година според зодиака не се очакват катастрофални събития, така че може да се смята, че годината ще е подходяща за икономическо възстановяване, за дългосрочни инвестиции.

Цветът на година: Тъй като 2021 г. е метална за втора поредна година, цветът ѝ е бялото. Другите цветове, които ще носят късмет в годината на Вола, са жълто и зелено, които според фън шуй привличат успеха и благополучието. Металните аксесоари ще увеличат късмета.

 

Коментари
Последни видеа