Хилари Дъф смени цвета на косата си

Дали така издаде пола на бебето, което очаква

23 февруари 2021 г.

Снимка: Instagram

33-годишната актриса и певица Хилари Дъф, позната за българската публика от комедийния сериал „Лизи Макгуайър” и от филма „Деца на килограм“, е на път да превърне последното заглавие в реалност - очаква трето дете, а в края на бременността, не я свърта на едно място.
Точно в този момент тя внезапно реши, че е време за промяна в имиджа, пише Hello.
В социалните мрежи тя публикува селфи с яркосиня коса.
Коментарите на нейните последователи не закъсняха. Всички до един са позитивни.
Наричаха я "малката русалка", "фея" и просто „готина майка във всяко отношение“.

Ето как самата Хилари обясни своя импулс:

„Веднага след като се върнах у дома от Ню Йорк, исках промяна. И всичко, което мога да кажа е, че @riawna и @ nikkilee901 ме обичат. Първо, те казаха „да“ на поредната ми луда промяна и то в края на бременността (поне аз не си отрязах бретона!). И второ, отне цял ден! Обичам ви хора! И кълна се, че това не означава, че ще имам момче ... Въпреки че майка ми смяташе, че това е точно такъв намек! Все още не знаем кой расте в мен, но много скоро ще разберем това,“ написа Хилари, в опит да разубеди последователите си в Instagram, че с Матю очакват момче.
Припомняме, че Хилари Дъф вече има две деца.
В края на декември 2019 г тя официално сключи брак с музиканта и продуцент Матю Кома, а през 2018 му роди дъщеричка - Бинкс. Баща на сина ѝ – 8 годишния Лука е  предишният съпруг на Хилари - хокеистът Майк Комри.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа

Папагалът Поли

22 февруари 2021 г.