Хю Джакман публикува снимка с майка си и я поздрави за празника

След сложните отношение, двамата намериха път един към друг

12 май 2022 г.

Снимка: Getty

Хю Джакман реши да зарадва феновете си. Известният холивудски актьор рядко споделя семейни снимки. За Деня на майката, който в САЩ и Австралия се празнува на втората неделя на май, той направи изключение.
Публикува снимка с майка си.

Снимка: Instagram

„Изглежда страхотно. И ти също“, „Носовете ви са абсолютно същите“, „Благодаря на вашата майка за прекрасния ѝ син“, „Имаш прекрасна майка“, „Грижи се на твоята красива майка”, коментират неговите фенове.

Известно е, че Грейс Уотсън живее в Лондон.Хю Джакман, доколкото е възможно, се опитва да посещава майка си няколко пъти в годината. Сега имат добри отношения, често се обаждат и общуват помежду си.

Джакман е роден в Сидни

в многодетно семейство. Той е най-малкият, припомня Letidor.ru. 
Баща му и майка му - Крис Джакман и Грейс Уотсън, се развеждат, когато Хю е на 8 години.
Майката му се връща в родината си в Англия. Трите момчета остават в Австралия с баща си. Той работи като счетоводител и никак не му е лесно да се справя с многобройната челяд. Работи денонощно, за да им осигури добро образование. Самият той е завършил Кеймбридж. От него момчетата получават и религиозно възпитание.
Когато Хю е на 12, родителите му правят повторен опит да се съберат, но и той се оказва неуспешен.

Майка му отново заминава,

взимайки със себе си двете дъщери Соня и Зоуи. В Англия тя се омъжва и ражда още едно момиче. От време на време тя посещава момчетата в Австралия, но това не се случва често.

От 14-годишна възраст Хю Джакман започва да лети, за да се вижда с майка си и със сестрите си в Лондон.
По-късно в свое интервю актьорът признана, че е бил много притеснен от развода на родителите си. Бил е много ядосан на майка си и въобще не е искал да я вижда.
Тази нестабилност в семейството разбива сърцето на Хю и оставя траен отпечатък върху по-нататъшното му поведение. Той страда от изблици на гняв, които компенсира с игра на ръгби

След това, с времето успява да ѝ прости

Хю Джакман е и всепризнат красавец – през 2008 г. списание „People“ го провъзгласява за „Най-секси жив мъж в света“. Това въобще не го прави „най-големия сваляч в света“.
Напротив, през целия си живот Джакман е женен само за една жена – актрисата и продуцент Дебора-Лий Фърнес, по-възрастна от него с 13 години.

 

Коментари
Последни видеа