Как жената да поддържа форма през бременността и след това

Съвети от „Училище за бременни и майки със стил“

13 юли 2018 г.

Илюстрация: Guliver / iStock 

На 17 юли от 17:30 часа „Училище за бременни и майки със стил“ кани всички заинтересовани на приятелска среща в Парк Център София. Входът е свободен.

Бъдещите майки ще научат полезни неща, както за самите тях така и за бъдещото дете. Ще видят упражнения по йога, които са подходящи за жени, които очакват дете и за млади майки, които искат да поддържат форма. Също така ще научат и как една бременна дама може да бъде стилна с модните предложения на Руслана Канева от Instinct Store.

Тези, които са твърде ангажирани и искат да поверят детето си в сигурни ръце, ще научат подробности за агенция за детегледачки „Нанни“. 
Ще има още новини за иновативни козметични продукти за косопад, който се явява след раждане, както и продукти за  къпане и грижа след баня, които са подходящи за новородени, бебета, деца и възрастни.

Ще бъде представен и проектът „Маргаритка“, който работи усилено за развитието на нашите деца. “Маргаритка” инвестира в построяването на музикални площадки в България, като първата по рода си площадка вече е факт в парк Гео Милев.
Вкусната почерпка е от Яна Средкова, собственик на Green Basket, която ще се погрижи за здравословно и безглутеново похапване. 
Двама аниматори ще забавляват тези деца, които са дошли заедно с майките си. 

Водещ на събитието е Невена Басарова-Дичева, основател на Първа Детска Академия за добри обноски, специалист по социален етикет и коуч по емоционална интелигентност, майка на 9-годишен син.

 

Тя има  опит в общуването с родители и деца от всички възрасти  и ще сподели  полезни съвети за млади майки и бременни.

За ваше удобство и комфорт, регистрацията за участие е задължителна. Можете да се регистрирате на този линк.

 

 

 

Коментари
Последни видеа