Кейти Пери с признание към Орландо Блум: „Той изтръгна отровата от мен“

Разказа как със силата на любовта той я спасява от депресия

03 януари 2020 г.

Снимка: Instagram

 

Времената, когато звездите се бояха да признаят за слабостите си и криеха, че търсят помощ при психиатри, а думата „депресия“ беше табу , като че ли са в миналото. Днес една след друга много знаменитости откровено разказват за трудностите и проблемите със здравето си, споделят лични истории, как успяват да се възстановят след големи загуби и сътресения.

Певицата Кейти Пери е щастлива в отношенията си с Орландо Блум, с който наскоро се омъжи. Но се оказа, че преди време и тя е търсила помощ, за да се справи с „емоционалната болка".
Тя разказа затова в интервю за списание Vogue India, на което тя се снима за корица, пише списание Hello.


Снимка: Instagram

„Изпаднах в депресия и не исках да ставам от легло. Обикновено преди в такива ситуации успявах да се справя сама, но този път се случи така, че паднах стремително по няколко стъпала по стълбата надолу. За да го преодолея, се наложи да свърша голяма умствена, духовна и емоционална работа. Най-голямата лъжа, която някога сме чували е, че артистите трябва да страдат, за да творят. Не искам да страдам, за да пиша песни!", призна тя.

Кейти разказа за методите, които е пробвала, за да се възстанови от депресията, но единствено отношенията ѝ с Орландо и помощта му са ѝ помогнали всичко да се промени в положителна посока.
„Ходих на терапия, минах лечение по методите на Хофман, пих билки. Имам партньор, който владее как се  установява и поддържа баланс. През цялото време той ме съпровожда в духовното ми пътешествие. Той е моята котва. Той е истински. Той е фен номер едно – но не на Кейти Пери, а на Катрин Хъдстън. ( истинското име на певицата)"

Снимка: Instagram

„Любовта се отличава от флирта, защото не преминава за 20 години. Любовта – това е партньорство, дружба и способност да бъдеш абсолютно огледало на любимия си“, разсъждава Кейти.

„Орландо прилича на мъдрец. Когато се срещнахме за първи път, ми каза, че ще успеем за изтръгнем отровата от себе си. Ще си помогнем един на друг. И ние действително правим това, въпреки, че е изтощаващо. Всеки обаче носи отговорност за другия. Преди това никога не съм имала партньор, който да е готов да се отправи на духовно пътешествие с мен. Това е цялостно просветление и пречистване“, каза тя.

Коментари
Последни видеа