"Миньоните 2" откриват сезона на забавленията и лудориите

Ексклузивен клип разкрива забавени резултати от челния им сблъсък с материята

16 юли 2022 г.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Неповторимите миньони превземат киносалоните с най-забавното си и пакостливо приключение досега – „Миньоните 2“. Сега вездесъщите мъници предлагат безценната си „помощ“ на едва 12-годишния, но вече порядъчно проклет Гру, който крои пъклен план да се превърне в най-великия злодей в историята.
Филмът е своеобразно завръщане към корените за Illumination и предлага сърцата история с много хумор, екшън, музика и редица попкултурни препратки.

Едно от новите начинания, в които се впускат миньоните във филма, е овладяването на бойните изкуства и по-специално на кунг-фу.
За да постигнат успех, те трябва да изхвърлят съмнението от ума си, но дали жълтите палавници са способни на подобно нещо?
Ексклузивен клип от „Миньоните 2“ разкрива колкото плачевните, толкова и забавени резултати от челния им сблъсък с материята.

„Миньоните 2“ идва в родните кина озвучен на български език, като гласът на един от най-ярките и шеметни образи във филма принадлежи на известния комик и телевизионен водещ Николаос Цитиридис. За първи път обаче, зрителите у нас ще имат възможност да се насладят на „Миньоните 2“ и в оригиналния му език, на специални субтитрирани прожекции в избрани киносалони.

Предвождан от оригиналните автори на франчайза, „Миньоните 2“ е продуциран от създателя и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено.
Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда (Аз, проклетникът 3, Миньоните), а ко-режисьори са Джонатан дел Вал (Сами вкъщи) и Брад Ейбълсън (Семейство Симпсън). Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на легендарния музикален продуцент и носител на „Грами“ Джак Антонов. Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на филма се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана-Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и др.

 

 

Коментари
Последни видеа