Настроение за море

Лодка по залез и делфини

16 юли 2022 г.

Рисунка: Дара Ивайло Георгиева, 6 години

Дара е само на 6 години, а зад гърба си има няколко изложби.
Малката художничка има собствен почерк и вече рисува като голяма. Доказателство е поредната картина, която ви представяме. Нарекохме я „Настроение за море".
Майсторското съчетанието на цветове дава нови хоризонти не само пред птиците, които тя е нарисувала, но и на фантазията на всеки, който гледа картината ѝ.

Ето и още една картина на морска тематика: "Делфини"

Ето един от коментарите в социалните мрежи, направен под нейната публикация

„Ех, Дара- Дар от Бога! 
Обичам да гледам света през твоите очи“

Наскоро Дара представи първата си благотворителна изложба в полза на Асоциацията на родителите на деца с епилепсия. На Ларгото в столицата бяха изложени както нейни самостоятелни творби, така и картини, съвместно творчество с известния български художник Иван Яхнаджиев.  Дара е негова ученичка.
Тя вече е участвала в благотворителен търг на бала на юристите в полза на деца с церебрална парализа. Тя дари свои картини на детско отделение в болница "Княгиня Клементина" както и на детската хирургия в "Пирогов".

Всеки ден в рубриката "Рисунка на деня" публикуваме творби на вашите деца. Може да ни изпращате рисунките на вашето дете на editorial@noviteroditeli.bg, като напишете името му (поне първото), на колко години и от кой град е, както и заглавието на картинката. Ще се радваме да споделите и интересна история около нея, ако има такава.

 

Коментари
Последни видеа