Новите родители припомнят

Какво се случи през изминалата седмица

04 декември 2016 г.

Снимка: Guliver / iStock

Застудяване, първи сняг и предчувствие за Коледа.
Близо месец по-рано започна подготовката, която радва най-много децата.
Светнаха лампичи и улични украси, отвориха врати първите ателиета и базари. А ние ви поканихме на хендмейд фест в НДК и чухме и мнението на френски експерти как да избираме подаръци за най-малките, за да не застрашим здравето им.

Събрахме за вас новини от лабораториите по света. Експерти обясниха, че за детето най-важен е ентусиазмът и ангажираността на таткото, не времето, което отделя за него, и че успехът му в училище също зависи от подкрепата на таткото.

Снимка: Guliver / iStock

Разбрахме и че от най-ранна възраст децата усещат кога ги лъжем, научихме 4 стратегии за справяне с гнева и как може да успокоим хиперактивното дете, само като променим менюто.


Специалисти дадоха идеи за 7 оригинални начина да научим чужд език, ефективни за всяка възраст, обясниха ни как да се готвим за изпит в условия на стрес, и защо от най-ранна възраст е добре детето да има режим.

Научихме поне за 5 хобита, които ни превръщат в ужасни майки и кои са онези фрази, които не бива никога да произнасяме, ако се борим за приза „любима баба“.

В сезона на грипа чужди експерти обясниха трябва ли бременната да се ваксинира, посъветваха ни какво да не казваме на младата майка, за да не я разстроим и дадоха идеи какво да ѝ подарим след изписване от болницата.
И така в очакване на следващата седмица, която вече започва.  
 

 

 

Коментари
Последни видеа