Петя Дикова и Илиян Любомиров показаха бебето

Второто им момченце дойде на бял свят малко преди Коледа

07 януари 2021 г.

Снимка: Instagram Ilyan Lyubomirov

Тв водещата Петя Дикова и поетът Илиян Любомиров увеличиха семейството си с още един син малко преди Коледа. Бебето носи името Илиян – кръстено е на баща си. Още от появата му на бял свят таткото-поет публикува в социалните мрежи нежни думи към съпругата и новороденото. А сега придружи думите със снимка – първата поява на бебето в социалните мрежи.

Снимка: Instagram Ilyan Lyubomirov

Емоционалният текст на щастливия баща гласи: „Заради връзката, която имам с моя баща, винаги съм си мечтал да имам син. Да го науча да е мъж, да бъде точен, да уважава жените, да се бие, да кара мотор, да чете стойностна литература, да пише честно, да е изправен, да бъде щедър и с лекота да преминава през живота.
Никога обаче не съм се и осмелявал да мечтая, че мога да имам двама синове, а сега те двамата са около мен, растат и стават хора. Всяко безсъние си струва, когато ги гледам и знам, че винаги ще бъдат един до друг.“

Първородният син на Петя и Илиян -

Александър, навърши една годинка на 22 април

За семейството 2021 обещава да е много щастлива. Защото къщата им е пълна.

“Пожелавам ви да бъдете толкова щастливи, колкото съм аз, когато погледна задната ми седалка, пълна с детски столчета “ , обърна се с поздрав щастливият татко към своите последователи в Instagram.

Любомиров, по-познат в литературните среди под псевдонима Августин Господинов, се запознава с водещата на Cool…T в кулоарите на bTV. 
Искрата помежду им обаче пламва година и половина по-късно. 
На първата им среща пият чай, а на втората писателят я кани да варят ракия. Разбира, че това е неговото момиче, когато тя се появява добре заредена със суджук и луканка, въпреки периода си на пости.

 

Коментари
Последни видеа

Папагалът Поли

22 февруари 2021 г.