Поздрав от Канада: Меган Маркъл и принц Хари публикуваха нова снимка на сина си

Какво намери под елхата малкият Арчи (видео)

04 януари 2020 г.

Снимка: Instagram

Меган Маркъл и принц Хари, които са на ваканция в Канада, решиха да не изостават от модните тенденции. И след полунощ на Нова година пуснаха в социалните мрежи кратко видео, в което на фона на песничката Coldplay, те напомниха как са преминали за тях  365-те дни на 2019.
Най-трогателна сред десетките снимки, които са включени във видеото, е новата снимка на 8-месечния Арчи, който позира заедно с татко си на фона на езерото във Ванкувър.

Снимка: Instagram

На нея момченцето е с шапка с помпони, кафяв анарак и ботушки, подарени от австралийския губернатор сър Питър Косгроув.
А баща му го гледа с такава любов, че няма как да не разтопи сърцата на хиляди майки по света.

Вижте и видеото.

„Желаем на всички вас много щастлива Нова година и ви благодарим за постоянната подкрепа. Много ни хареса да се срещаме с вас по време на нашите пътувания по света и с нетърпение чакаме през следващата година това да се повтори. Ние се надяваме, че 2020 година ще донесе на всеки здраве и безкрайно щастие!“ , написаха херцогът и херцогинята под видеото, което само за първия половин час след като беше публикувано, събра над 260 000 харесвания и възторжени коментари.

За Арчи тази Нова година е първата в живота му, както и Коледа, която той посрещтна заедно с майка си и баща си в Канада. И въобще не е чудно, че Меган и Хари искаха да направят този празник особен за малкия си син.Затова допринесоха, естествено и подаръците.
Според вътрешен източник Арчи е получил книжки, конструктор и детско футболно игрище.

Пак според източници близки до кралските среди, Меган Хари и малкият Арчи са прекарали Рожество Христово в частен дом, далеч от любопитни очи.
По време на визитата им в Канада те са били видени едва няколко пъти на публични места - по време на разходка в парка Хорт-Хил във Ванкувър, и по време на пътешествие до съседния град – Санич.
Понякога те излизали по пистите край Банфа, който се намира в националния парк на високопланинския курорт Лейк Луиз. Меган и Хари са били там и преди -  в далечната 2011 година.

 

Коментари
Последни видеа